Thursday, April 29, 2010

Akhirnya Aku Kembali..

Setelah sekian lama meninggalkan arena orkid disebabkan menimang cahaya mata (anak pun dah setahun 2 bulan)... akhirnya alycia kembali ke pangkal jalan hihi... tak lah, kembali ke arena orkid... rindu dah dengan orkid.. rindu nak bermanja dengan orkid, nak pegang orkid, jaga orkid... dan rindu dengan geng-geng orkid... adakah anda semua masih mengingati alycia hehe... jangan lupakan dakuuuuuu....

dan sebagai buktinya, inilah antara koleksi orkid yang ada di rumah alycia di Putrajaya... ada yang dibeli dan ada yang di bawa dari kampung... maklumlah tinggal kat apartment, so kenalah selective sikit nak letakkan orkid... tapi kebanyakan orkid alycia yang ada dalam blog ni, kebanyakan ada di kampung... selamat dalam jagaan mak hehe.....


Welcome Back Alycia!!!

p/s: bagi geng-geng orkid yang tiada dalam bloglist alycia, sila komen dan tinggalkan alamat blog kat sini ekkkk... nantui alycia terjahhhh!!

4 comments:

Imran Yusof said...

Selamat kembali...

Imran Yusuf
http://alangbidaraorchids.blogspot.com

juliadam said...

sudah pulang ke pangkal jalan rupanya. heheheheh
http://orchidibuandaisyah.blogspot.com

Shida said...

Lama sgt menghilangnya...jomlah join kami selalu buat gathering tau!

~~@lyci@~~ said...

alang:
yup, tq..

juliadam:
haah, pulang ke pangkal jalan hehe...

shida:
nnt bglah tau bila dan dimana... ada ms bole jer join hihi..