Wednesday, February 27, 2008

Haiiii... I'm backkkkk....

hai hai hai.... lama betul Alycia tak update blog nie... al-maklumlah baru lepas naik pelamin nie... sibuk sikit lah dengan persiapan perkawinan yang lalu.... dan yang pastinya Alycia akan mengaktifkan kembali blog orkid alycia ni... Alycia dan Myorkid kan tidak dapat dipisahkan hehe...

Oh ya, bersempena dengan tahun baru 2008 ni, alycia berazam nak buat tagging utk setiap orkid yang alycia ada.... sekarang ni tengah sibuk search kat internet nama-nama bagi orkid alycia... dan tanya kat sifu-sifu orkid jugak.... especially my lovely sifu En Saiful.... dan utk blog ni pulak alycia akan buat entry bagi setiap orkid beserta dengan gambar sekali.. gambar ni dari kamera peribadi alycia tau.. bukan ciplak dari mana-mana laman web ekkkk.... kalau ada sapa-sapa nampak gambar alycia diletakkan kat mana-mana webpage, bagi tau alycia... nnt boleh saman hehe.....

dan alycia akan letak kan setiap jenis orkid ni mengikut kategori ... so, memudahkan alycia nak tau jenis orkid dan kepada pengunjung-pengunjung pun mudah nak cari nama orkid mengikut jenis sekali kan....

ok, jom kita start tagging.......

No comments: